Duo rolgordijn standaard in Druten

Ontdek de eindeloze variaties in lichtinval door de stoflagen van het duo rolgordijn te verschuiven.

Vanaf prijs is voor de maat 100x160 cm in prijsgroep A

€ 416,00

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen.

open, voor vrij doorzicht

halfopen, voor gefilterde lichtinval

gesloten, voor maximale lichtwering en privacy

Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed. Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

Meer informatie
Shopable Nee
EAN 9900000028565
Eenheid Stuk
Merk Huiscollectie

Nog geen resultaten