Blog

In 4 stappen naar New Classic

In 4 stappen naar New Classic

De klassieke interieurstijl laat al jarenlang de harten van menig interieurliefhebber sneller kloppen. En dat is niet voor niets. Het authentieke, romantische aspect van klassieke interieurs haalt bij veel mensen een chique, hotelgevoel naar buiten. Wanneer dit wordt gecombineerd met het comfort en de luxe van nu, heb je de prachtige woonstijl New Classic. Wil jij het mooie van toen en het fijne van nu ook doorvoeren in jouw woning? Met onderstaande stappen realiseer jij dit mooie interieur ook bij jou thuis:

1. Voer zachte tinten door
Zachte tinten zoals lichtgrijs, zandbeige en poederroze zijn de basis van jouw New Classic interieur. Gebruik deze op de muren en in de meubels, maar vergeet ook zeker het plafond niet voor het ultieme hotelgevoel.

2. Creëer matte kleurvlakken
Matte kleurvlakken maken je klassieke interieur moderner en zijn dus onmisbaar. Gebruik klassieke, softe tinten en maak deze hip door strakke lijnen toe te voegen. Dit doe je bijvoorbeeld met een rechthoekig vloerkleed op je mooie klassiek houten vloer. Met de vloerkleden van Desso maak je de New Classic sfeer helemaal af.

3. Luxe materialen
Gordijnen van een verfijnde stof zien er luxe uit en zorgen voor wat warmte en knusheid. Kies voor een semi- transparante variant in een roze tint voor een romantische sfeer of ga voor een veloursstof in een verzadigde tint voor een wat intiemere stijl. Kleuren als Merlt Red, Gold Yellow en Deep Blue lenen zich hier perfect voor. Je vindt ze in de collectie van Kendix Allure.

4. Maak het af met ronde vormen
Een gouden trolley met ronde vormen of een ronde bijzettafel in een donkere tint maken jouw klassieke interieur eigen en helemaal af. Daarnaast zorgen ronde vormen en goudtinten voor een sierlijk en romantisch geheel.

 

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.