Kendix

Kendix – Textile made by visionaries

Kendix gordijnen kopen in Druten, Tiel, Beuningen en Nijmegen

Bij Maas en Waal wooninrichters zoeken de adviseurs samen met jou Kendix gordijnstoffen voor jouw woonstijl. Kendix mixt op originele wijze allerlei materialen en kleuren. Vanuit deze basis zijn prachtige dessins ontstaan. Durf jij de spannende combinaties aan? Kom eens neuzen bij ons in de winkel in Druten.

Kendix biedt keuze uit meer dan 800 kleuren en dessins. Dit in combinatie met soorten stof maken de mogelijkheden eindeloos. Kendix is hét voorbeeld van hoe lichtspel het wooncomfort bepaalt. De gordijnstoffen en dessins zijn gericht op consumenten die gaan voor exclusiviteit.

Kendix Allure gordijnen in de regio Druten, Tiel, Beuningen en Nijmegen

Vanaf het ontstaan van Kendix is esthetiek, origineel denken in moderne actuele vormgeving de basis geweest voor de bedrijfsfilosofie. Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie ‘inspiration for modern living’ bestaat uit modern bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog.

Een Kendix gordijn voor elke kamer bij Maas en Waal wooninrichters in Druten

Kendix ontwerpers wijden zich vol overgave en vindingrijkheid aan iedere collectie. Hun oorspronkelijke kijk op kleur, textuur en dessins en hun kennis van materiaal en textielbewerkingen vormen de kracht van Kendix. Ze zijn opgeleid aan gerenommeerde academies waaronder de Design Academy in Eindhoven. Daarna deden ze waardevolle praktijkervaring en kennis van op bij internationaal bekende ontwerpers, trendanalisten en architecten. Ze blijven hun creativiteit gretig voeden door trends en ontwikkelingen te volgen in architectuur, kunst en design.

Persoonlijk interieuradvies

Maas en Waal wooninrichters, jouw Kendix specialist in de regio Druten, Tiel, Beuningen en Nijmegen.

Maas en Waal wooninrichters is dé Kendix specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Kendix gordijnen. Transparant, inbetween, weefstof, drukstof en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Druten naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Ons atelier maakt jouw Kendix gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook