Maas & Waal wooninrichters adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Maas & Waal wooninrichters neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur


Over ons:

Betrokken eigenzinnig en daadkrachtig, dat is maas en waal wooninrichters Druten. Het adres voor woon en projectinrichting op het gebied van vloeren en raambekleding.

Vroeger:

Maas en waal wooninrichters is een samen voeging van verschillende familie bedrijven onder andere Mart van Kuijk interieurs, Megens woon en slaapcomfort en van Kuyk projectinrichters. Al onze opa’s zijn begonnen op de spreekwoordelijke fietskar en legde daarmee de basis voor ons huidige al weer 3 e generatie familie bedrijf.

Hoe is het vandaag:

Maas &Waal wooninrichters is een bedrijf met een rijke historie en eigenzinnige; betrokken en circa 15 daadkrachtige collega’s, die dagelijks bezig zijn met het mooi maken van uw woon en werkomgeving.

Aantoonbaar tevreden:

Kernwaarden als: het leveren van kwaliteit, service, vakmanschap en actieve nazorg zien wij als en vanzelfsprekendheid. Bekijk hier de klantbeoordelingen die onze opdrachtgevers ons gaven.Maak een afspraak

De grote merken van Maas & Waal wooninrichters

Bij Maas & Waal wooninrichters verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
A House of Happiness