Over Maas en Waal wooninrichters

Maas en Waal wooninrichters in de regio Druten, Tiel, Beuningen en Nijmegen is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wil er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

Vakkundigheid

Over ons:

Betrokken eigenzinnig en daadkrachtig, dat is maas en waal wooninrichters Druten. Het adres voor woon en projectinrichting op het gebied van vloeren en raambekleding.

Vroeger:

Maas en waal wooninrichters is een samen voeging van verschillende familie bedrijven onder andere Mart van Kuijk interieurs, Megens woon en slaapcomfort en van Kuyk projectinrichters. Al onze opa’s zijn begonnen op de spreekwoordelijke fietskar en legde daarmee de basis voor ons huidige al weer 3 e generatie familie bedrijf.

Hoe is het vandaag:

Maas &Waal wooninrichters is een bedrijf met een rijke historie en eigenzinnige; betrokken en circa 15 daadkrachtige collega’s, die dagelijks bezig zijn met het mooi maken van uw woon en werkomgeving.

Aantoonbaar tevreden:

Kernwaarden als: het leveren van kwaliteit, service, vakmanschap en actieve nazorg zien wij als en vanzelfsprekendheid. Bekijk hier de klantbeoordelingen die onze opdrachtgevers ons gaven.

Neem contact op met Maas en Waal wooninrichters

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!