Tapijt kopen? Maas en Waal wooninrichters is expert op het gebied van vloeren

Tapijt kopen in de regio Druten, Tiel, Beuningen en Nijmegen bij Maas en Waal wooninrichters

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Schone oplevering
 
"Onze collecties bestaan uit verschillende kleuren, structuren en dessins. Het beste kun je daarom langskomen in onze winkel. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Voordelen van tapijt van Maas en Waal wooninrichters in de regio Druten, Tiel, Beuningen en Nijmegen

Tapijt heeft één eigenschap waar geen enkele andere vloer over beschikt. Tapijt is zacht en hierdoor niet alleen erg comfortabel, maar ook nog eens stil, veerkrachtig, veilig, mooi, knus en warm.

Tegenwoordig is tapijt verkrijgbaar in ontelbare kleuren en dessins. Naast kamerbreed tapijt (van muur tot muur) is er ook grote variëteit in tapijttegels. De interieurspecialisten van Maas en Waal wooninrichters willen je met alle plezier de diverse mogelijkheden van tapijt laten zien.

Maas en Waal wooninrichters werkt uitsluitend met betrouwbare tapijtleveranciers, die de beste kwaliteit kunnen waarborgen.

Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van jouw vloer.

Tapijt in veel kleuren en materialen die passen bij jouw woonstijl

Met tapijt kun je veel sfeer geven aan jouw interieur. Of je nu houdt van modern, klassiek, industrieel of liever voor basic gaat, er is altijd wel een tapijt te vinden dat past bij jouw woonstijl.

De keuze in kleuren, materialen en dessins is namelijk enorm. Tapijt is verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, materialen en dessins. En wordt het hoogpolig of heb je liever een kortere pool. We helpen je op het gebied van tapijt graag op weg.

Daarom past tapijt van Maas en Waal wooninrichters altijd bij jouw woonstijl! Kom eens een kijkje bij ons nemen om te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Designvloer van tapijt bij Maas en Waal wooninrichters in Druten

Met tapijt kan je van jouw vloer een echte eyecatcher maken en sfeer geven aan jouw interieur. Een bepaald patroon in de woonkamer? Jouw logo groot op de vloer? Er is meer mogelijk dan je denkt. Maas en Waal wooninrichters adviseert je graag over de mogelijkheden voor jouw ruimte.

Vind je het lastig om te bepalen welke kleur het best bij jouw interieur past?

Dan staan onze stylisten voor je klaar met kleuradvies. Neem voor meer informatie gerust contact op met Maas en Waal wooninrichters in Druten. We helpen je graag verder.

Veilig tapijt in je huis, kantoor of school

Het tapijt in onze projectcollectie voldoet aan alle geldende brand- en kwaliteitsnormen, omdat bij Maas en Waal wooninrichters niet alleen kwaliteit maar ook veiligheid hoog in het vaandel staat.

Naast de basisvereisten zoals gebruik en comfort, bepalen een groot aantal andere criteria of de tapijten geschikt zijn voor plaatsing en gebruik in kantoren, scholen en openbare ruimte. Elk van deze kenmerken wordt aangegeven met een specifiek symbool.

Wij adviseren je graag over welke symbolen voor jou van belang zijn.

Functioneel en snel sfeervol: een karpet met ondertapijt

Wil je geen kamerbreed tapijt, maar wel profiteren van de voordelen?

Denk dan eens aan een mooi, groot karpet. Hiermee creëer je niet alleen snel sfeer in huis, maar met een ondertapijt zorg je ook nog voor een verbeterde isolatie.

Deze isolerende werking kan vooral in de winter een voordelig effect hebben op de energierekening. Zo haal je de kosten van het tapijt er weer snel uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Maas en Waal wooninrichters in Druten of kom langs in de showroom.

De grote merken van Maas en Waal wooninrichters

Bij Maas en Waal wooninrichters verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook