Vloerkleden bij Maas en Waal wooninrichters

Vloerkleden bij Maas en Waal wooninrichters

 

✔ Sfeervol en praktisch  ✔ Op maat gemaakt  ✔ Ruim assortiment  ✔ Zacht en comfortabel  ✔ Geluiddempend  ✔ Veel kleuren en dessins  ✔ Warm en isolerend  ✔ Onderhoudsvriendelijk  ✔ Geschikt voor vloerverwarming

Is het tijd voor een verfrissende look in je woonkamer? Of wil je juist je woonstijl eruit laten springen? Met een vloerkleed maak jij je interieur compleet. Vloerkleden zijn sfeervol en praktisch tegelijk. En je kunt een vloerkleed op elke vloer leggen. Zo creëer je in je woonkamer bijvoorbeeld een zachte, warme ondergrond op je harde laminaatvloer of houten vloer. Lekker voor je voeten. En ideaal voor kinderen om op te spelen. Maas en Waal wooninrichters heeft vloerkleden in alle soorten en maten. Kom ze gerust eens bewonderen in onze showroom.

Vloerkleed op maat

Wil je geen kamerbreed tapijt, maar wel profiteren van de voordelen van tapijt? We maken graag een vloerkleed op maat voor je. En dat doen we met alle tapijten in ons assortiment. Net als bij onze tapijten heb je dus ook bij onze vloerkleden volop keuze. Onze specialisten geven je een persoonlijk advies. Met wat voor afmetingen komt jouw vloerkleed er goed uit? Welk vloerkleed kun je zonder problemen op je vloerverwarming leggen? Welke kleuren en dessins passen het beste bij jouw woonstijl?

Een vloerkleed voor in elke kamer

Van ronde tot vierkante vloerkleden, groot of klein, met een vintage look of een moderne, hoogpolig of laagpolig , Maas en Waal wooninrichters maakt je nieuwe vloerkleed zoals jij dat voor ogen hebt. We werken met de beste materialen en volgen de laatste trends. Onze vloerkleden zijn geschikt voor elke kamer. Voor je woonkamer, slaapkamer of bijvoorbeeld de kinderkamer. Waar je jouw vloerkleed ook neerlegt, je haalt er een ware eyecatcher mee in huis.

De grote merken van Maas en Waal wooninrichters

Bij Maas en Waal wooninrichters verkopen we onder meer de volgende merken:

Vloerkleden kopen in de regio Druten, Tiel, Beuningen en Nijmegen?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.